Huoneet

Varaa Nyt

Huoneemme

Viehättävä ja tunnelmallinen hotellimme

Hotel Annassa on yhteensä 64 huonetta; 3 Perhe huonetta, 2 Superior kahden hengen huonetta, 5 Comfort kahden hengen huonetta, 18 Standard kahden hengen huonetta, 8 Superior yhden hengen huonetta ja 28 Standard yhden hengen huonetta. Ylin, 7:s, kerros valmistui vuonna 2001 ja siinä on kaikki hotellin perhehuoneet sekä yksi Comfort huone ja yksi kahden hengen huone. Hissi kulkee kuudenteen kerrokseen josta on portaita ylimpään, seitsemänteen kerrokseen. Perhehuoneet eivät sovellu liikuntarajoitteisille. Ylimmässä kerroksessa tuntee olevansa seitsemän kerrosta arkielämän yläpuolella ja tunnelmaa lisää loiva katto ikkunasyvennyksineen. Muut kerrokset uusittiin kokonaisuudessaan vuonna 2010.

Standard yhden hengen huone

Huone yhdelle, n. 8-10 m2

Yhden hengen huone yhdelle, n. 9 m2. Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, puhelin, sateenvarjo, kenkälusikka, tallelokero, minibar, työpöytä ja ilmainen langaton internetyhteys.
Huoneeseen voi majoittua korkeintaan 1 henkilö.

Lue Lisää Varaa Nyt

Superior yhden hengen huone

Jossa 120 – 140 leveä vuode

Tilavampi huone 120-140 cm leveällä vuoteella, n. 11 m2. Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, puhelin, sateenvarjo, kenkälusikka, tallelokero, minibar, työpöytä ja ilmainen langaton internetyhteys. Huoneessa on lisäksi vedenkeitin kahvi /Tee tarvikkeilla.

Lue Lisää Varaa Nyt

Standard kahden hengen huone

Huone kahdelle, 12-14 m2

Suurin osa huoneista on kahdella erillisellä vuoteella, mutta löytyy myös muutama huone yhdellä leveämmällä vuoteella. Huoneen koko on n. 12 – 14 m2. Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, puhelin, sateenvarjo, kenkälusikka, tallelokero, minibar, työpöytä ja ilmainen langaton internetyhteys.
Huoneeseen voi majoittua korkeintaan 2 henkilöä.

Lue Lisää Varaa Nyt

Comfort huone

Huone kahdelle + vuodesohva

Comfort huoneessa on sohva josta saa tarvittaessa lisävuoteen. Huoneen koko on n. 16 – 18 m2. Kaikissa huoneissa on kaksi 90 cm leveää vuodetta. Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, puhelin, sateenvarjo, kenkälusikka, tallelokero, minibar, työpöytä ja ilmainen langaton internetyhteys. Kolmessa huoneessa on kylpyamme. Kaikissa huoneissa on vedenkeitin sekä kahvi/tee tarvikkeita.
Huoneeseen voi majoittua korkeintaan 3 henkilöä.

Lue Lisää Varaa Nyt

Superior kahden hengen huone

Kulmahuone kahdella sohvalla

Superior huone on tilava kulmahuone jossa on kaksi vuodesohvaa ja näkymät kahteen ilmansuuntaan. Huoneessa on lisäksi vedenkeitin sekä kahvi/tee tarvikkeita ja laajempi tarvikevalikoima. Huoneen koko on n. 25 m2. Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, puhelin, sateenvarjo, kenkälusikka, tallelokero, minibar, työpöytä ja ilmainen langaton internetyhteys.
Huoneeseen voi majoittua korkeintaan 4 henkilöä.

Lue Lisää Varaa Nyt

Perhehuone

Huone neljälle, n. 30 m2

Perhehuoneet ovat kaikki seitsemännessä kerroksessa. Hissi kulkee vain kuudenteen kerrokseen josta on portaita ylimpään kerrokseen joten huone ei sovellu liikuntarajoitteisille.
Huoneen koko n. 30 m2 jossa kaksi makuuhuonetta. Huoneessa on lisäksi vedenkeitin sekä kahvi/tee tarvikkeita. Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, 2 TV:tä, puhelin, sateenvarjo, kenkälusikka, tallelokero, minibar, työpöytä ja ilmainen langaton internetyhteys.
Kahdessa huoneessa on lisäksi vesipiste, mikro ja jääkaappi. Sisäänkirjautuminen on klo. 14.00 alkaen ja uloskirjautuminen on lähtöpäivänä klo 12.00. Buffet aamiainen tarjotaan aamiaishuoneessa klo 7 – 10 arkisin ja arkipyhinä ja sunnuntaisin klo 8 – 11. Kulku aamiaishuoneeseen on toisen kerroksen kautta. Pesulapalvelu on saatavilla.
Huoneeseen voi majoittua korkeintaan 4 henkilöä.

Lue Lisää Varaa Nyt