Superior yhden hengen huone

Varaa Nyt

Our Rooms

Our cozy hotel with a lot of charm

Standard yhden hengen huone

Huone yhdelle, n. 8-10 m2

Yhden hengen huone yhdelle, n. 9 m2. Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, puhelin, sateenvarjo, kenkälusikka, tallelokero, minibar, työpöytä ja ilmainen langaton internetyhteys.
Huoneeseen voi majoittua korkeintaan 1 henkilö.

Lue Lisää Varaa Nyt

Superior yhden hengen huone

Jossa 120 – 140 leveä vuode

Tilavampi huone 120-140 cm leveällä vuoteella, n. 11 m2. Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, puhelin, sateenvarjo, kenkälusikka, tallelokero, minibar, työpöytä ja ilmainen langaton internetyhteys. Huoneessa on lisäksi vedenkeitin kahvi /Tee tarvikkeilla.

Lue Lisää Varaa Nyt

Standard kahden hengen huone

Huone kahdelle, 12-14 m2

Suurin osa huoneista on kahdella erillisellä vuoteella, mutta löytyy myös muutama huone yhdellä leveämmällä vuoteella. Huoneen koko on n. 12 – 14 m2. Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, puhelin, sateenvarjo, kenkälusikka, tallelokero, minibar, työpöytä ja ilmainen langaton internetyhteys.
Huoneeseen voi majoittua korkeintaan 2 henkilöä.

Lue Lisää Varaa Nyt

Comfort huone

Huone kahdelle + vuodesohva

Comfort huoneessa on sohva josta saa tarvittaessa lisävuoteen. Huoneen koko on n. 16 – 18 m2. Kaikissa huoneissa on kaksi 90 cm leveää vuodetta. Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, puhelin, sateenvarjo, kenkälusikka, tallelokero, minibar, työpöytä ja ilmainen langaton internetyhteys. Kolmessa huoneessa on kylpyamme. Kaikissa huoneissa on vedenkeitin sekä kahvi/tee tarvikkeita.
Huoneeseen voi majoittua korkeintaan 3 henkilöä.

Lue Lisää Varaa Nyt

Superior kahden hengen huone

Kulmahuone kahdella sohvalla

Superior huone on tilava kulmahuone jossa on kaksi vuodesohvaa ja näkymät kahteen ilmansuuntaan. Huoneessa on lisäksi vedenkeitin sekä kahvi/tee tarvikkeita ja laajempi tarvikevalikoima. Huoneen koko on n. 25 m2. Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, puhelin, sateenvarjo, kenkälusikka, tallelokero, minibar, työpöytä ja ilmainen langaton internetyhteys.
Huoneeseen voi majoittua korkeintaan 4 henkilöä.

Lue Lisää Varaa Nyt

Perhehuone

Huone neljälle, n. 30 m2

Perhehuoneet ovat kaikki seitsemännessä kerroksessa. Hissi kulkee vain kuudenteen kerrokseen josta on portaita ylimpään kerrokseen joten huone ei sovellu liikuntarajoitteisille.
Huoneen koko n. 30 m2 jossa kaksi makuuhuonetta. Huoneessa on lisäksi vedenkeitin sekä kahvi/tee tarvikkeita. Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, 2 TV:tä, puhelin, sateenvarjo, kenkälusikka, tallelokero, minibar, työpöytä ja ilmainen langaton internetyhteys.
Kahdessa huoneessa on lisäksi vesipiste, mikro ja jääkaappi. Sisäänkirjautuminen on klo. 14.00 alkaen ja uloskirjautuminen on lähtöpäivänä klo 12.00. Buffet aamiainen tarjotaan aamiaishuoneessa klo 7 – 10 arkisin ja arkipyhinä ja sunnuntaisin klo 8 – 11. Kulku aamiaishuoneeseen on toisen kerroksen kautta. Pesulapalvelu on saatavilla.
Huoneeseen voi majoittua korkeintaan 4 henkilöä.

Lue Lisää Varaa Nyt